معرفی موسسه آموزش عالی اشراق

آشنایی با موسسه
توجه عمیق به گسترش علم و دانش و انجام پژوهش، رمز موفقیت و محور توسعه پایدار و همه جانبه دنیای کنونی است. کشور جمهوری اسلامی ایران نیز با مدنیتی دیرینه و درخشان و با داشتن دانشمندان بزرگ در عرصه فرهنگ و دانش، همیشه در تولید اندیشه و دانایی و بهبود چهره زندگی، سربلند و سرافراز بوده است. موسسه آموزش عالی اشراق در سال 1385 در جهت پاسخگویی به نیاز منطقه با اهتمام و کوشش نخبگان و اساتید دانشگاه در استان خراسان شمالی، شهرستان بجنورد، قدم به عرصه وجود گذاشت و در مهرماه همان سال فعالیت خود را آغاز نمود.
این موسسه پس از مدت کوتاهی و براساس طرح جامع، فعالیت­های عمرانی را با نگرش بر چشم اندازی روشن و موفق در مساحتی به وسعت 260 هزار مترمربع و با سرمایه ای بالغ بر 20 میلیارد ریال شروع نمود و با برنامه­ ریزی و مدیریت زمان مناسب، در فاز اول توانست بیش از 8500 مترمربع فضای آموزشی، آزمایشگاهی، اداری، کارگاهی، ورزشی و کتابخانه را احداث نماید.
هم اکنون با عنایت خداوند متعال و تلاش روز افزون دست­ اندرکاران در این مجموعه، بالغ بر 50 رشته در گروه­های هنر و معماری، فنی و مهندسی و علوم انسانی در مقاطع کاردانی، کارشناسی و کارشناسی ارشد ایجاد گردیده است که حدود 2 هزار دانشجو در گروه­ های فوق در حال کسب علم و دانش می­باشد. در این موسسه تعداد 20 نفر از اساتید مجرب استانی و کشوری در مقاطع دکتری و کارشناسی ارشد به عنوان اعضای هیات علمی و بیش از 100 نفر استاد مدعو، اندیشه، اعتقاد و خلاقیت دانشجویان را شکوفا می­کنند و با عضویت در اتحادیه­ ها و انجمن­های علمی و بین المللی به تبادل علم و پژوهش می­پردازند.
بی تردید توفیق امروز و موفقیت­های کسب شده در زمینه­ های آموزشی، پژوهشی، علمی، فرهنگی، هنری، ورزشی و قرار گرفتن در جایگاه موسسات سطح یک کشوری در ارزیابی دانشگاه­ها و موسسات غیرانتفاعی کشور، در گرو توکل به خدا، سخت کوشی و تلاش همه جانبه مسئولین، اساتید و دانشجویان در زمینه ­های گوناگون دانش و فناوری و پژوهش می­ باشد تا با استفاده از فرصت­های مناسب و شتابنده، موجب پیشرفت، خودکفایی و سرافرازی نظام اسلامی گردد.
واژه شناسی و نماد اشراق

گالری تصاویر