دریافت کارت ورود به جلسه آزمونهای پایان ترم نیمسال دوم 98-97

کلیه دانشجویان محترم جهت دریافت کارت ورود به جلسه امتحانات پایان ترم نیمسال دوم 98-97 ازتاریخ  دوشنبه 98/03/20 (20 خرداد از ساعت 12 ظهر ) با مراجعه به پرتال دانشجویی و با استفاده از رمز ورودی خود، نسبت به ارزشیابی اساتید محترم و سپس دریافت و چاپ کارت مربوطه اقدام نموده و صحت کلیه موارد درج شده در کارت را با تائیدیه ترم خود تطبیق دهید.

تذکر:

1. بدیهی است از ورود دانشجویان فاقد کارت به جلسه آزمون جلوگیری به عمل آمده و مسئولیت آن بر عهده دانشجو خواهد بود.
  2. ملاک اخذ امتحان از دانشجو،صرفا درج سیستمی مشخصات ایشان درلیست های حضور و غیاب و لیستهای نمرات تهیه شده توسط آموزش خواهد بود،لذا دانشجویانی که بدون مجوز آموزش مشخصات آنها توسط استاد مربوطه به صورت دستی به لیستهای حضور و غیاب اضافه شده باشد، قطعا امکان حضور در جلسه امتحانات را نخواهند داشت.
  3. پیرو اطلاعیه های قبلی در خصوص رعایت پیش نیازی دروس ترم جاری، در صورت تخلف دانشجویان و عدم رعایت پیش نیازی، در صورت شرکت در امتحان درس مربوطه و اخذ حتی نمره قبولی، در زمان فارغ التحصیلی نمره کسب شده دانشجو فاقد اعتبار بوده و مسئولیت مشکلات احتمالی نیز بر عهده دانشجو می باشد.

"مدیریت آموزش"