برنامه زمانبندي حذف و اضافه دانشجويان – نيمسال اول سال تحصيلي 99- 98

ضمن عرض تبریک به مناسبت آغاز سال تحصیلی 99 -98 به اطلاع می رساند تاریخ شروع کلاس های نیمسال اول دوشنبه 1 مهر ماه  می باشد.

برنامه زمانبندي حذف و اضافه

تاريخ

روز

ساعت انجام حذف و اضافه

رشته

مقطع و ورودي

98/07/08

دوشنبه

تمامی رشته ها

همه ورودی ها و مقاطع

98/07/09

سه شنبه

98/07/10

چهارشنبه

تذکر:

* بر اساس آئین نامه آموزشی غیبتهای دانشجو در دروسی که در موعد حذف و اضافه انتخاب می گردد تا آن تاریخ لحاظ خواهد شد.

*انجام حذف و اضافه اینترنتی و چاپ تائیدیه ترم  انتخاب واحد بعد از حذف و اضافه

*جهت تغییر ظرفیت کلاسها به هیچ عنوان به آموزش مراجعه ننموده  یا تماس نداشته باشید.

***رعایت پیش نیازی دروس بر اساس آخرین توزیع ترمی ارائه شده الزامی بوده و دانشجویان فقط در ترم آخر با تائید مدیر گروه می توانند نسبت به اخذ دروس پیش نیاز به صورت هم نیاز اقدام نمایند و در صورت تائید 18 مهر به اموزش مراجعه نمائید.

( توزیع ترمی گروه های اموزشی در سایت موسسه از قسمت دانشکده ها بخش گروه اموزشی قابل دانلود می باشد )

***   با توجه به پیگیری های متعدد به عمل آمده جهت مساعدت به دانشجویان از ابتدای ترم بهمن 93، دانشجویان می توانند با یک بار افتادن درس پیش نیاز، نسبت به اخذ هم زمان درس پیش نیاز و وابسته در ترمهای بعدی اقدام نمایند.بدیهی است در صورت هم نیاز نمودن در شرایط مذکور، با افتادن درس پیش نیاز دانشجو باید جهت حذف درس وابسته(در صورت پاس شدن درس وابسته) اقدام نماید و عدم پیگیری در این خصوص منجر به عدم فارغ التحصیلی خواهد گردید.

آموزش- 1 مهر 98