بازدید دانش آموزان بجنورد از مؤسسه آموزش عالی اشراق

با توجه به اهمیت آشنایی دانش آموزان با دوره های مختلف تحصیلی و مشاغل گوناگون هر ساله به بهانه هفته مشاغل مؤسسه آموزش عالی اشراق پذیرای دانش آموزان جهت بازدید از مؤسسه و آشنایی ایشان با رشته های تحصیلی دانشگاهی و امکانات موجود در این مؤسسه می باشد.

در اردیبهشت ماه سال 98 نیز با همکاری مرکز مشاوره آموزش و پرورش استان این بازدیدها صورت گرفته و تا این تاریخ بالغ بر 300 نفر دانش آموز از این مؤسسه بازدید داشته و کلیه امکانات و شرایط ادامه تحصیل در بیش از 50 رشته این مؤسسه در مقاطع کاردانی تا کارشناسی ارشد به ایشان معرفی گردیده تا دانش آموزان بر اساس شناخت استعدادها و نیازهای شغلی جامعه بتوانند پس از ادامه تحصیل شغل مناسبی را برای خود انتخاب نمایند.

بدیهی است این مؤسسه علاوه بر اردیبهشت ماه هرسال که دربرگیرنده هفته مشاغل می باشد در سایر ماه های سال نیز آماده پذیرایی از علاقمندان و دانش آموزان جهت آشنایی با شرایط ادامه تحصیل و امکانات و رشته های موجود خواهد بود.