اطلاعیه شماره 4 کلاسهای مجازی: دستورالعمل برگزاری کلاسهای آموزشی نیمسال دوم سال تحصیلی 99-98

مؤسسه آموزش عالی اشراق ضمن قدردانی از همراهی کلیه اعضای هیأت علمی محترم، اساتید بزرگوار، کارمندان گرامی و دانشجویان عزیز در عبور از مشکل پیش آمده به دلیل شیوع بیماری کرونا، طبق مصوبه هیأت رئیسه که با همفکری و مشورت تمامی مسئولین تدوین گردیده است، نحوه برگزاری کلاسها را ابلاغ می نماید.

بدیهی است گذر از این بحران، نیازمند همت، تلاش و همدلی یکایک شما عزیزان است و لذا همانگونه که در مواجهه با کنترل بحران فعلی تا کنون همه همراه و یاور یکدیگر بوده ایم، انتظار می رود همچنان در این راستا همت گمارده و تلاشی روز افزون و دقیق تر از قبل داشته باشیم.

برای نیل به این هدف همچون چند هفته گذشته کلیه کلاسها به صورت الکترونیکی برگزار شده و اساتید فایل های کلاسی را جهت دسترسی دانشجویان در پرتال ایشان بارگذاری خواهند نمود.

لازم به توضیح است امکان دریافت فایل صوتی تدریس کلاس مربوطه و همچنین قابلیت پرسش و پاسخ بین استاد و دانشجو طی روزهای آتی فراهم خواهد شد تا دانشجویان بتوانند بیشترین بهره برداری را از فضای موجود داشته باشند.

روابط عمومی مؤسسه آموزش عالی اشراق