اطلاعیه شماره 1 آمادگی مؤسسه جهت برگزاری آزمون های پایان ترم سال تحصیلی 99-98

قابل توجه دانشجویان عزیز :
ضمن آرزوی صحت و سلامت کامل، پیرو روند برگزاری کلاس ها در ترم جاری که از اسفند باتوجه به شرایط شیوع بیماری کرونا به صورت مجازی پیش برده شده تا شما عزیزان ضمن برخورداری از آموزش دروس اخذ شده، از هرگونه اتفاق ناگوار و درگیری با ویروس در امان باشید و با توجه به آنکه پایان ترم در راه است طبق برنامه ریزی های انجام شده، دانشگاه خود را برای برگزاری آزمون های حضوری با رعایت تمام نکات و پروتکل های بهداشتی و حفظ فاصله اجتماعی تأکید شده آماده می نماید.
لذا با آرزوی توفیق برای شما اعلام می دارد براساس زمانبندی تعیین شده از قبل روند برگزاری امتحانات شروع خواهد شد و به لحاظ فاصله ی بین امتحانات و مدت زمان آنها تغییراتی لحاظ خواهد شد و به اطلاع شما سروران خواهد رسید.

روابط عمومی مؤسسه آموزش عالی اشراق