اطلاعیه شماره 2 آمادگی مؤسسه جهت برگزاری آزمون های پایان ترم سال تحصیلی 99-98

پیرو درج خبر اعلام آمادگی مؤسسه مبنی بر برگزاری آزمون های پایان ترم به اطلاع کلیه دانشجویان می رساند، مؤسسه اشراق به استناد بخشنامه وزارت علوم جهت برگزاری امتحانات یا ارزیابی دانشجویان به شیوه های :

1. حضوری

2. ارزیابی مستمر

و 3. شیوه های تلفیقی

آمادگی کامل داشته و در زمان اعلام شده قبل متناسب با شرایط موجود اقدام به ارزیابی دانشجویان یا برگزاری امتحانات به شیوه حضوری خواهد نمود. بدیهی است برگزاری امتحانات به شیوه حضوری پس از اعلام ستاد ملی مبارزه با کرونا و با رعایت کامل پروتکل های بهداشتی صورت خواهد گرفت.

بنابراین درج خبر مورخ دوم اردیبهشت ماه صرفا جهت اعلام آمادگی مؤسسه بوده و قطعا در این راستا حفظ سلامت دانشجویان محترم و خانواده های ایشان در الویت خواهد بود. لازم به توضیح است در این شرایط حضور و فعالیت دانشجویان در کلاس های مجازی بسیار حائز اهمیت بوده و در ارزیابی مستمر کلاسی و نهایی دانشجویان تاثیرگذار خواهد بود.

روابط عمومی مؤسسه آموزش عالی اشراق