دریافت کارت ورود به جلسه آزمونهای پایان ترم نیمسال دوم 1402-1401

کلیه دانشجویان محترم جهت دریافت کارت ورود به جلسه امتحانات پایان ترم نیمسال دوم 1402-1401 ازتاریخ  سه شنبه 23/03/1402 (23 خرداد از ساعت 12 ظهر ) با مراجعه به پرتال دانشجویی نسبت به ارزشیابی اساتید محترم و چاپ کارت و تایید آن توسط امورمالی اقدام نمایید.

لازم به ذکر است دانشجویان محترم جهت تسویه حساب مالی تا تاریخ 21 خرداد 1402 فرصت دارند، نسبت به پرداخت بدهی شهریه خود اقدام نمایند. بدیهی است در صورت عدم تسویه حساب تا تاریخ فوق، علاوه بر مسدود شدن پرتال شما ، امکان دریافت کارت ورود به جلسه امتحان نیز وجود نخواهد داشت.

تذکر:

1. بدیهی است از ورود دانشجویان فاقد کارت ممهور به مهر امور مالی به جلسه آزمون جلوگیری به عمل آمده و مسئولیت آن بر عهده دانشجو خواهد بود.
  2. پرداخت شهریه فقط بصورت الکترونیکی و از طریق پرتال دانشجوئی و در یکی از درگاههای بانک مهر و ملی امکان پذیر می باشد.
  3. ملاک اخذ امتحان از دانشجو،صرفا درج سیستمی مشخصات ایشان درلیست های حضور و غیاب و لیستهای نمرات تهیه شده توسط آموزش خواهد بود،لذا دانشجویانی که بدون مجوز آموزش مشخصات آنها توسط استاد مربوطه به صورت دستی به لیستهای حضور و غیاب اضافه شده باشد، قطعا امکان حضور در جلسه امتحانات را نخواهند داشت.
  4. پیرو اطلاعیه های قبلی در خصوص رعایت پیش نیازی دروس ترم جاری، در صورت تخلف دانشجویان و عدم رعایت پیش نیازی، در صورت شرکت در امتحان درس مربوطه و اخذ حتی نمره قبولی، در زمان فارغ التحصیلی نمره کسب شده دانشجو فاقد اعتبار بوده و مسئولیت مشکلات احتمالی نیز بر عهده دانشجو می باشد.

"مدیریت آموزش"